Live Live

Voorne Atletiek loopt de QR fit route in Oostvoorne

Zaterdag 16 april 2022 10:24

Voorne Atletiek loopt de QR fit route in Oostvoorne

Lopen is leuk! Je bent van harte welkom om mee te komen doen!

Oostvoorne/Brielle - Sinds een paar weken staan ze er. Zes paaltjes met hierop een QR code. Hiermee volg je een route van 7,5 km met fitness oefeningen tussendoor. Een leuke afwisseling tijdens de wandel- en hardlooptrainingen.

Onlangs hebben verschillende groepen van Voorne Atletiek deze, door de gemeente Westvoorne aangelegde route gelopen en de oefeningen uitgevoerd. Dit bleek erg leuk om te doen en is een aanrader voor iedereen om vaker te volgen.

Wil je deze route ook een keer meelopen met één van de 12 baan, weg en of trail groepen van Voorne Atletiek? Je bent van harte welkom! Naast hardloopgroepen zijn er ook wandelgroepen. Alle niveaus zijn aanwezig bij Voorne Atletiek, van beginner tot wedstrijdloper. Op woensdag- en vrijdagochtend vanaf OVV in Oostvoorne en dinsdag- en donderdagavond vanaf de atletiekbaan in Vierpolders/Brielle kun je aansluiten.

Wandel- of loop vrijblijvend een paar keer mee en kijk of het iets voor je is. Ervaren trainers en veel gezelligheid kun je vinden bij Voorne Atletiek.

Meer informatie: www.voorneatletiek.com en/of via Ilse Hanenberg, secretaris@voorneatletiek.com


Deel deze pagina: