Live Live

Voorne Atletiek neemt afscheid van trainer Delphin Kruithof

Woensdag 27 december 2023 13:44

Voorne Atletiek neemt afscheid van trainer Delphin Kruithof

Brielle - Voorne Atletiek bedankt Delphin voor zijn inzet en enthousiasme en wenst hem veel succes met zijn sportschool.

Op dinsdag 19 december jl. heeft Voorne Atletiek met bloemen en een cadeaubon afscheid genomen van Delphin Kruithof Kremer. Onder de bezielende leiding van Delphin, werd in oktober vorig jaar gestart met de kleuter groep onder de naam Young Kids Athletics. Dit was een groot succes, omdat is begonnen met ongeveer 7 kinderen en deze groep in een jaar tijd is uitgegroeid tot ca. 20 kinderen waarvan het merendeel intussen is doorgestroomd naar de U8 (D-pupillen) groep.

Van aanvang af was het de intentie van Delphin (een motivator en oud defensie- en CIOS sportinstructeur) om zijn sportschool BREAKINGPOINT groter en meer toegankelijk te maken. Kortgeleden is het hem gelukt een locatie te vinden in het centrum van Oostvoorne, van waaruit hij zich vanaf nu, met ziel en zaligheid gaat inzetten om hier een groot succes van te maken.

Voorne Atletiek bedankt Delphin nogmaals voor zijn inzet en enthousiasme en wenst hem veel succes met zijn sportschool. Gelukkig zijn Mark Rootert (sportdocent) en zijn vrouw bereid gevonden deze groep jonge atleten onder hun hoede te nemen. Voorne Atletiek wenst hen veel sportplezier en succes toe.

Momenteel is er weer volop ruimte om Young Kids (kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar) aan te melden en hen spelenderwijs kennis te laten maken met de mooie sociale en sportieve atletiek sport. Nadere info kan verkregen worden bij Gerard Rila (pupillen coördinator Voorne Atletiek) die bereikbaar is onder g.rila@upcmail.nl

Deel deze pagina: