Live Live

Voorne Nieuwjaars Pubquiz!

Gepubliceerd: Dinsdag 05 januari 2021 16:39

Voorne Nieuwjaars Pubquiz!

Er zijn acht rondes van tien vragen, elke ronde heeft een ander thema, dus er zitten voor iedereen leuke vragen tussen.

Doe je ook mee met de online Voorne Nieuwjaars Pubquiz? Stel je eigen (online) team samen en maak er een gezellige en hilarische avond van op vrijdag 15 januari 2021. Aanmelden gaat gemakkelijk via de email en er zijn leuke prijzen te winnen.

Het is al jaren de traditie om een swingend nieuwjaarsfeest te geven in ’t Dijckhuis in Vierpolders. Omdat we nu niet fysiek met elkaar kunnen toasten op het nieuwe jaar, willen ze graag alle bewoners van Voorne een gezellige avond geven met onze pubquiz. En jij kunt natuurlijk ook meedoen!

Je kunt alleen meespelen of je kunt een team samenstellen met familie, vrienden, buren, opa’s en oma’s of collega’s en via videobellen overleggen en elkaar de loef afsteken. Ze starten om 19.30 zodat kinderen ook gezellig mee kunnen spelen.

Er zijn acht rondes van tien vragen. Elke ronde heeft een ander thema, dus er zitten voor iedereen leuke vragen tussen. Ze hebben een ronde met alleen vragen over ‘vier’, mag je laten zien wat je over Voorne weet en testen we jouw kennis over hilarische weetjes. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de top vier, maar ook voor willekeurige scores, bijvoorbeeld de 2021e plaats. Zo heeft iedereen kans om iets te winnen.

Deelnemen kost maar € 5,-. Spelen jullie op meerdere apparaten? Meld je dan voor ieder apparaat apart aan. Aanmelden kan via info@dijckhuis.nl, vermeld je naam en email adres in je bericht. Je krijgt vervolgens per email een betaalverzoek. Als je betaald hebt kun je deelnemen. Op de dag van de quiz krijg je een email met de inlogcode en uitleg over hoe je in kunt loggen. Er komt ook meer informatie op www.dijckhuis.nl. In de gaten houden dus! En vergeet niet om jezelf meteen even aan te melden…

Deel deze pagina: