Live Live

Voorstelling voor sportclubs

Gepubliceerd: Vrijdag 24 september 2021 18:26

Voorstelling voor sportclubs

Een unieke kans voor sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten!

Nissewaard - Hoe kunt u zorgen voor betere prestaties en een sterkere club? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling voor alle sportclubs in de gemeente Nissewaard, die de gemeente op zaterdagmiddag 2 oktober 2021 organiseert: ‘Dat schiet lekker op zo!’. Meld u nu aan!

Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor u als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.

Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom wil de gemeente Nissewaard de trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden van de sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.

De uitvoering op zaterdag 2 oktober vindt plaats in Theater De Stoep in Spijkenisse en begint om 15.45 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten.

De toegang is gratis. Wel is een coronatoegangsbewijs van overheidswege verplicht en moet u zichzelf van tevoren aanmelden. Dat kan via www.theaterdestoep.nl.

Overigens is de voorstelling ook interessant voor verenigingen buiten de sport. Ook zij zijn dus van harte welkom!

Deel deze pagina: