Live Live

VriendenLoterij steunt Tennisvereniging United Service

Gepubliceerd: Donderdag 03 november 2022 12:07

VriendenLoterij steunt Tennisvereniging United Service

De tennisvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro.

Hellevoetsluis - Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Tennisvereniging United Service uit Hellevoetsluis! De tennisvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. TV United Service heeft dit jaar twee padelbanen aangelegd en hebben een tractor en baanveegmachine nodig voor onderhoud. Daar willen zij deze bijdrage voor gebruiken.

Ed van der Meere, Public Relations bij TV United Service: "We hebben aan het begin van de coronaperiode een inbraak gehad waarbij alle onderhoudsmaterialen gestolen zijn. Alle hulp is welkom na zoiets. We hebben uit eigen middelen de nodige materialen al kunnen vervangen. Alleen voor de padelbanen staan er nog twee machines op onze wensenlijst."

'Clubs van de Week'

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Deel deze pagina: