Live Live

Vrijheidsbos in Brielle vol in ontwikkeling

Zaterdag 23 september 2023 11:22

Vrijheidsbos in Brielle vol in ontwikkeling

Momenteel wordt achter de schermen door het bestuur hard gewerkt aan plannen het bos verder vorm te geven.

Brielle - Het bestuur van Stichting Vrijheidsbos Brielle is voor zijn inkomsten afhankelijk van giften en donaties. Momenteel ontvangt het Vrijheidsbos Brielle met name donaties vanuit subsidieregelingen en donaties van particulieren die het bos een warm hart toedragen.

Momenteel wordt achter de schermen door het bestuur hard gewerkt aan plannen het bos verder vorm te geven. Zo zullen er bankjes komen zodat bezoekers even tot rust kunnen komen. Penningmeester Robart Valk “Om de bankjes te bekostigen zijn wij afhankelijk van donaties, wij zijn erg blij dat Farm Frites heeft aangegeven het eerste bankje te zullen sponsoren, wij zouden naast het eerste bankje nog 2 of 3 bankjes willen plaatsen we hopen dat ook andere bedrijven uit de gemeente bereid zullen zijn een bankje te sponsoren.”

Voorzitter Ben van Stijn vult aan ”Naast het plaatsen van bankjes zijn wij ook bezig met het realiseren van een amfitheater, ook hiervoor zijn wij afhankelijk van giften.”

Vrienden van

Het was voor particulieren al mogelijk om “vrienden van” Het Vrijheidsbos te worden met een jaarlijkse donatie. Per heden is het ook mogelijk voor bedrijven om vriend van het Vrijheidsbos te worden met een jaarlijkse donatie. Het Vrijheidsbos is verheugd Van Den Berg Keukens als eerste vriend te begroeten.

Wilt u meer informatie of meteen vriend worden van het Vrijheidsbos, of een andere donatie doen? U kunt contact opnemen via financieel.vrijheidsbos@gmail.com

Deel deze pagina: