Live Live

Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd: Maandag 25 januari 2021 12:57

Vrijwilligers gezocht

Concreet is de afdeling op zoek naar 3 bestuursleden, 3 belangenbehartigers en 3 voorlichters/trainers.

Vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland is er in allerlei soorten en maten. Er is voor elk wat wils.

Afdeling Voorne-Putten en Rozenburg van Alzheimer Nederland is op zoek naar vrijwilligers. Enthousiastelingen die zich willen inzetten om de belangen van de mensen die met de ziekte dementie te maken hebben en hun mantelzorgers te behartigen.

Het afgelopen jaar heeft de afdeling als gevolg van de coronacrisis te maken gehad met uitval van geplande activiteiten en bijeenkomsten. Ook is er uitval van vrijwilligers. De huidige corona pandemie brengt verwarring met zich mee: moeten we voor 2021 maar afwachten wat we wel en niet kunnen gaan organiseren?

Ze willen niet afwachten. Ze willen zich voorbereiden op het moment dat ze weer aan de slag kunnen om de samenleving dementie vriendelijk te maken. Ook willen ze de niet uitgevoerde activiteiten van 2020 opnieuw inbrengen zodra het weer kan.

Heeft u juist voor 2021 het voornemen en het gevoel om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk vraagstuk, dan bent u bij hen welkom.

Concreet is de afdeling op zoek naar 3 bestuursleden, 3 belangenbehartigers en 3 voorlichters/trainers. Zeker ook het Alzheimer Café in Hellevoetsluis kan hulp gebruiken.

Op https://www.alzheimervrijwilligers.nl/informatie-en-materialen kunt u alles lezen over het vrijwilligerswerk.

Heeft u interesse, stuur dan een mail aan; voorneputten@alzheimer-nederland.nl en vermeld uw contact gegevens. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina: