Live Live

Vrijwilligers van Catharina, thuis op Voorne bedankt!

Maandag 25 december 2023 13:18

Vrijwilligers van Catharina, thuis op Voorne bedankt!

Voorne aan Zee - Op maandag 18 december en dinsdag 19 december konden de vrijwilligers hun kerstgeschenk ophalen.

Dag in dag uit zetten ruim 350 vrijwilligers zich bij Catharina, thuis op Voorne in voor de ouderen binnen de gemeente Voorne aan Zee. Het vrijwilligerswerk dat zij doen is heel uiteenlopend. Het varieert van het bieden van een luistert oor, wandelen met ouderen met dementie en het klaar maken van een avondmaaltijd tot aan het organiseren van een bingo, activiteitenmiddag of groot feest.

Daarnaast doen vrijwilligers bij hen ook administratieve taken op kantoor, zodat hun diensten optimaal uitgevoerd kunnen worden én hebben ze bijvoorbeeld vrijwilligers die ouderen van en naar activiteiten vervoeren, een maatje zijn, preventieve huisbezoeken afleggen of ondersteunen in het Odensehuis. Kortom: de vrijwilligers bij Catharina doen een heleboel en zijn onmisbaar!

Op maandag 18 december en dinsdag 19 december konden de vrijwilligers hun kerstgeschenk, een pakketje samengesteld door ‘t Voorhuys, ophalen. Ditmaal anders dan voorgaande jaren. Catharina legde de vrijwilligers net even iets extra’s in de watten. Bij hun geschenk konden ze namelijk ook een oliebol en warme drank nuttigen. Lekkerbekkerij Burggraaf die met hun kraam in Brielle staan en Oliebollen Bakkerij Rockanje die in Rockanje staan hebben een mooie korting gegeven op de olliebollen, Plus Slingerland uit Rockanje maakte de middag compleet door het verzorgen van de dranken tegen een leuke prijs. Het waren twee gezellige middagen. Iedereen bedankt voor hun bijdrage en komst!

Bent u benieuwd of er voor u ook passend vrijwilligerswerk is binnen Catharina? Neem dan contact op met Seline van der Stel, zij informeert u graag over al onze mogelijkheden. Dit kan per mail via seline.vanderstel@catharina.nl of telefonisch via (06) 45561635.

Deel deze pagina: