Live Live

vv Zuidland neemt maatregelen tegen vernielingen

Gepubliceerd: Woensdag 01 september 2021 16:49

vv Zuidland neemt maatregelen tegen vernielingen

In corona-tijd mochten jongeren gebruik maken van het complex, daar komt nu een einde aan.

Zuidland - Vanaf deze week is Voetbalvereniging Zuidland alleen geopend voor voetbalactiviteiten na een reeks van vernielingen bij de voetbalvereniging. In corona-tijd mochten jongeren gebruik maken van het complex, omdat het volgens de voetbalvereniging al zwaar zat was zonder activiteiten.

"Helaas hebben eerdere waarschuwingen niet geholpen en moeten we nu constateren dat een doelnet moedwillig is vernield/verbrand", zo meldt VV Zuidland op Facebook.

Leden moeten vaak opdraaien voor de kosten van deze vernielingen en daarom heeft het bestuur van de voetbalvereniging besloten het complex niet meer beschikbaar te stellen voor de jeugd.

Vanaf heden is het dus alleen toegestaan om aanwezig te zijn bij voetbalactiviteiten die georganiseerd worden door de voetbalvereniging zelf. Ook als het hek overdag geopend is en er zijn geen georganiseerde activiteiten door VV Zuidland, is het complex verboden terrein.

Bij het complex zal er een nieuw bordje met "Verboden toegang voor onbevoegden" worden geplaatst en zal de politie en handhaving van de Gemeente Nissewaard handhaven en eventueel bekeuringen uitschrijven.

Leden die buiten voetbalactiviteiten de regels overtreden, zullen intern aangesproken door het bestuur van de voetbalvereniging, zo sluit VV Zuidland het bericht op Facebook af.

Deel deze pagina: