Live Live

VVD gaat even buurten in de Schenkel

Gepubliceerd: Maandag 10 januari 2022 17:09

VVD gaat even buurten in de Schenkel

Zo horen ze in een persoonlijk gesprek van de bewoners wat echt belangrijk is en wat de gemeente beter kan doen. 

Nissewaard - De Nissewaardse VVD is even gaan buurten in de Schenkel om in gesprek te gaan met de bewoners. Deze gesprekken gingen vooral over de goede punten van de wijk en uiteraard ook wat er beter kan. "Op deze manier horen we in een persoonlijk gesprek van de bewoners wat echt belangrijk is en wat de gemeente beter kan doen.", aldus kandidaat-raadslid David Speters.

"De aandachtspunten die dit keer naar voren kwamen hadden vooral te maken met parkeerproblematiek, iets wat in veel wijken helaas moeilijk oplosbaar is. Hier kunnen deelauto's eventueel een bijdrage leveren in de toekomst. Verder was het groenonderhoud een aandachtspunt. In het algemeen waren deze bewoners zeer tevreden over hun buurt, vooral het onderlinge contact werd erg gewaardeerd en het rapportcijfer is gemiddeld een 8,5", aldus lijsttrekker Igor Bal.

"Corona heeft deze gesprekken een periode onderbroken, maar nu we weten dat we op 1,5 meter veilig met inwoners in gesprek kunnen, zijn we hier alweer een paar maanden mee begonnen. De afgelopen jaren was de Nissewaardse VVD elke twee weken ergens in de gemeente te vinden om in gesprek te gaan met de inwoners."

Deel deze pagina: