Live Live

VVD raadslid Twisker stopt half september

Donderdag 25 augustus 2022 11:44

VVD raadslid Twisker stopt half september

David Speters, haar plaatsvervanger, is momenteel woordvoerder in de commissie leefomgeving. 

Nissewaard - Nissewaards VVD raadslid Angelique Twisker stopt per 14 september met haar werkzaamheden in de lokale politiek. Zij heeft een nieuwe baan aanvaard waar ook een opleiding bij hoort en dat is lastig te combineren met het gemeenteraadswerk. Steunraadslid David Speters neemt haar plek in.

Twisker maakt sinds 2017 deel uit van de Nissewaardse gemeenteraad en zette zich onder meer met veel toewijding in voor goede en betaalbare zorg voor alle Nissewaarders. Haar inzet was er op gericht om enerzijds ervoor te zorgen dat elke inwoner die zorg nodigt heeft, dit ook krijgt, maar ook kritisch kijken welke aanpak effectief is en de hoe we de zorg betaalbaar maken. "Het was een eer om de afgelopen jaren alle inwoners en ondernemers van Nissewaard te mogen vertegenwoordigen en ik kijk er met een zeer goed gevoel op terug.", aldus Twisker.

VVD fractievoorzitter Igor Bal spreekt waardering uit en bedankt Twisker voor de inzet die ze afgelopen jaren in de gemeenteraad heeft geleverd. "We zijn er als Nissewaardse VVD trots op dat Angelique zich al die jaren zeer zorgvuldig met hart en ziel heeft ingezet voor onze gemeente en zijn blij dat ze op de achtergrond betrokken blijft bij de partij."

David Speters, haar plaatsvervanger, is in het dagelijks leven leidinggevende in de logistieke sector en is momenteel woordvoerder in de commissie leefomgeving waar hij zich inzet voor thema's zoals fijn wonen en een beter bereikbaar Nissewaard.

Deel deze pagina: