Live Live

VVD steekt handen uit de mouwen voor NL DOET

Gepubliceerd: Maandag 13 maart 2023 14:38

VVD steekt handen uit de mouwen voor NL DOET

De Nissewaardse VVD steekt elk jaar graag de handen uit de mouwen bij NL DOET en ging afgelopen zaterdag ook weer aan de slag.

Nissewaard - ‘Dankzij inzet van ongelofelijk veel vrijwilligers gebeurt er van alles in de gemeente. Of het nu de buurvrouw is die boodschappen haalt voor die oudere mevrouw op de hoek, de buurtpreventieloper die ’s avonds in de regen ook in jouw straat een extra blik werpt of de kantine bij de hockey waar vaders en moeders de kop koffie krijgen als de eerste wedstrijd nét te vroeg op zaterdag start’, begint David Speters, fractievoorzitter Nissewaardse VVD.

‘Inzet van al die inwoners, net dat stapje meer doen en bijdragen aan onze samenleving, dat moeten we waarderen. Zonder hen is het allemaal een stuk schraler.’

‘Juist daarom steekt de Nissewaardse VVD elk jaar graag de handen uit de mouwen bij NL DOET. Met dit gebaar en onze eigen actieve inzet – hop, ook wij stropen de mouwen op - laten we zien de inzet van al die Nissewaardse vrijwilligers te waarderen.

Dit weekend klusten we bij scoutinggroep Ruwaard van Putten, net als onze burgemeester die daar ook aan de slag ging. Een fijne plek waar veel Nissewaardse jongeren leren over de wereld om hen heen, over samenwerken, over de natuur!’

Deel deze pagina: