Live Live

Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Donderdag 29 december 2022 14:10

Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Ze willen iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen in welke vorm dan ook heel erg bedanken!

Vierpolders - Tijdens een vergadering van Sportweek Vierpolders werd het idee geopperd om iets te doen voor de medemens. Maar waarom wachten tot week 23 waarin de sportweek altijd plaats vindt, waarom niet nu. Nu steeds meer mensen het zwaar hebben in deze tijd en in moeilijkheden terecht komen.

Er werd in samenwerking met VV Vierpolders een plan bedacht en na contact met de voedselbank in Brielle werd er besloten om drie inzamelavonden te organiseren. Binnen enkele dagen werden er flyers via sociale media verspreid over deze actie. De 1e inleverdatum was in ‘t Dijckhuis tijdens de jaarlijkse kerstmarkt. Er werden veel spullen langs gebracht. De 2e en 3e inleverdag was in de kantine bij VV Vierpolders. De tafels werden bij elkaar geschoven om alle spullen erop te zetten, maar dat was niet genoeg. Er kwamen zoveel mensen met tassen vol spullen en giften dat ze het niet meer kwijt konden. Ze waren er allemaal stil van. Dat een dorp als Vierpolders dit toch maar even voor elkaar krijgt....

Door elkaar, voor elkaar en zeker met elkaar! Met dit motto gaan ze er in het nieuwe jaar weer vol tegenaan om er met elkaar een mooi 2023 van te maken.


Deel deze pagina: