Live Live

Werkzaamheden aan verkeersbrug Baljuwlaan

Vrijdag 14 april 2023 12:25

Werkzaamheden aan verkeersbrug Baljuwlaan

Verkeer uit beide richtingen wordt over de naastgelegen brug geleid, fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden onder de brug.

Spijkenisse - Vanaf 24 april tot eind juni 2023 voert de gemeente Nissewaard werkzaamheden uit aan de verkeersbrug op de Baljuwlaan. Het materiaal tussen de betonnen steunpilaren en de onderkant van de brug moet vervangen worden. Verkeer uit beide richtingen wordt over de naastgelegen brug geleid. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden onder de brug.

Bereikbaarheid

Door de werkzaamheden aan de Heemraadlaan wordt doorgaand verkeer al omgeleid. Juist omdat deze periode minder verkeer gebruik maakt van de Baljuwlaan, vinden de werkzaamheden aan de brug en de Heemraadlaan tegelijkertijd plaats.

Werkzaamheden

Tussen de betonnen steunpilaren en de onderkant van de brug zijn 13 jaar geleden kunststof platen geplaatst. Dit scheidingsmateriaal op de kop van de steunpilaar vangt de trillingen op van het verkeer dat over de brug rijdt. De platen zijn gaan schuiven. Aannemer Heijmans vervangt daarom de kunststof platen door stalen platen met rubber ertussen.

Actuele informatie

De actuele informatie staat op de website www.nissewaard.nl/baljuwlaan. Deze informatie is ook te vinden in de app ‘Nissewaard bouwt’. Deze app is te downloaden via de App Store of de Google Play Store op de telefoon.

Deel deze pagina: