Live Live

Westvoorne beste duurzame natuurbestemming

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2019 17:42

Westvoorne beste duurzame natuurbestemming

Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Veere en Westvoorne benoemd tot beste duurzame natuurbestemming wereldwijd!

Westvoorne - De vier QualityCoast gebieden in de Nederlandse Delta: Goeree-Overflakkee, SchouwenDuivenland, Veere en Westvoorne zijn door de organisatoren van de Green Destination top 100 benoemd tot de beste duurzame natuurbestemming wereldwijd! De juryprijs is één van de onderscheidingen binnen de verkiezing van de meest duurzame bestemmingen van de Green Destinations top 100.

De prijs is woensdagmiddag 6 maart uitgereikt tijdens de internationale beurs ITB in Berlijn, de grootste toerismebeurs ter wereld. De burgemeesters en verantwoordelijk wethouders zijn wederom erg trots op deze internationale waardering en erkenning.

Wethouder Lies van der Pol van Westvoorne: “Met deze prijs krijgen we wereldwijde waardering voor ons prachtige natuurgebied. Dit hebben we voor elkaar gekregen door goed samen te werken met andere gemeenten en natuurorganisaties. De prijs laat zien dat we hier een heel bijzonder en divers gebied hebben met bossen, duinen en stranden. Het zijn natuurgebieden met grote recreatieve waarde, waarbij we veel aandacht hebben voor verduurzaming van ons gebied.”

Deel deze pagina: