Live Live

Westvoorne sluit aan bij online burenplatform

Gepubliceerd: Vrijdag 27 september 2019 22:26

Westvoorne sluit aan bij online burenplatform

Op het online burenplatform www.fijnjetezien.nl kunnen inwoners elkaar makkelijk vinden en ontmoeten.

Westvoorne - Op vrijdag 27 september jl. lanceerde wethouder Wilbert Borgonjen het online burenplatform Fijn je te zien. Het platform www.fijnjetezien.nl wordt gerund door vrijwilligers uit Westvoorne. Het is bedoeld om mensen die bijvoorbeeld een wandelmaatje zoeken of op een andere manier hulp nodig hebben in contact te brengen met iemand in de buurt die graag iets wil betekenen voor een ander.

Ook is een overzicht van activiteiten in de buurt op het platform te vinden. Op www.fijnjetezien.nl kunnen inwoners elkaar makkelijk vinden en ontmoeten.

Fijn je te Zien werd gelanceerd tijdens de weekmarkt in Rockanje in aanwezigheid van wethouder Margriet den Brok van de gemeente Hellevoetsluis. De gemeenten Brielle en Hellevoetsluis zijn in 2018 al gestart met Fijn je te zien. Met Fijn je te zien maken de drie gemeenten zich hard voor een fijnere samenleving om in te wonen.

Op de website www.fijnjetezien.nl is te zien wat er te doen is in de gemeenten en hun kernen. U kunt er oproepjes (laten) doen voor burenhulp of uw hulp aanbieden. Ook al het vrijwilligerswerk staat op deze website.

Deel deze pagina: