Live Live

Wethouder Aart Jan Spoon bezoekt camping Ketjil

Dinsdag 01 augustus 2023 18:54

Wethouder Aart Jan Spoon bezoekt camping Ketjil

Wethouder Spoon was vooral verrast door de plek waar de camping ligt maar vooral ook door de rust.

Oostvoorne - Op uitnodiging van eigenaren Wim en Linda Sjoukes heeft wethouder Aart Jan Spoon (toerisme en economie) camping Ketjil aan de Berkenrijs in Oostvoorne bezocht. De eigenaren leidden hem rond en gaven uitleg over de diverse plekken op het kampeerterrein. Zij toonden met trots de faciliteiten om het voor hun gasten zo comfortabel mogelijk te laten zijn.

De recent gebouwde sanitaire voorzieningen zijn zoveel mogelijk afgestemd op de huidige tijd. Verwarming van water en het opwekken van elektriciteit gebeurt nu al zoveel mogelijk met zonnepanelen en zonneboilers. De eigenaren bakken en verkopen dagelijks brood voor en haar hun gasten.

Wethouder Spoon was vooral verrast door de plek waar de camping ligt maar vooral ook door de rust. “Deze kleinschalige camping ligt in een bosrijke omgeving en is voor veel toeristen een prima plek voor een kort of lang verblijf. Dicht bij de voorzieningen, een prima uitvalsbasis naar de verschillende badstranden en mogelijkheden voor watersportrecreatie.”

Familie Sjoukes werkt al een aantal jaren met succes samen met een kitesurf-school uit Duitsland die haar cursisten onderbrengt op een vaste plek op de camping en gebruik kan maken van de beschikbare faciliteiten. Wim Sjoukes: “Door het maken van goede en duidelijke afspraken met de kitesurf-school maar ook met de overige recreanten is dit een camping waar men rust kan vinden.”

Bent u ondernemer en wilt u kennismaken met de wethouder en hem uw bedrijf laten zien? Dan kunt u een e-mail sturen naar de bedrijfscontactfunctionaris Marcel Roelfzema: p.roelfzema@voorneaanzee.nl. Hij neemt dan contact met u op voor meer informatie en om af te stemmen. Een bedrijfsbezoek duurt ongeveer een uur.

Deel deze pagina: