Live Live

Wethouder bezoekt Odensehuis Welzijn Ouderen

Zondag 21 augustus 2022 08:53

Wethouder bezoekt Odensehuis Welzijn Ouderen

In het Odensehuis kunnen mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie samen met hun partner terecht.

Brielle - Afgelopen donderdag was Wethouder Bert van Ravenhorst op bezoek bij Welzijn Ouderen om met eigen ogen kennis te zien wat het Odensehuis te bieden heeft. De koffie stond klaar. Na de koffie ging een groep op bezoek bij Speelstad en een aantal deelnemers bleef in het Bolwerk. Om even bij te praten, een krantje te lezen, een spelletje te doen of gewoon te genieten van de mensen om hen heen.

In het Odensehuis kunnen mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie samen met hun partner of andere belangstellenden terecht. Tussen 10.00 en 15.00 kunt u binnenlopen en als u zin heeft kunt u een tussen de middag lunchen. Deze donderdag had An, een trouwe bezoekster, een heerlijke tomaten/eieren salade gemaakt, die met smaak werd genuttigd.

De activiteiten in het Odensehuis worden bepaald door de deelnemers. Om de week is er een beweeggroepje onder leiding van een vrijwilliger. De andere week kan er gewandeld worden in gezelschap van een vrijwilliger. Vanaf september zal Lauwrens van der Leer van het centrum voor Levensvragen eens per maand aanwezig zijn om ervaringen onder de Mantelzorgers te delen.

Het programma is nog volop in ontwikkeling, mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, wilt u meer informatie of heeft u zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Neem dan contact op met Welzijn Ouderen Brielle, 0181-728281 tussen 10.00 en 13.30 uur en vraag naar Annette of Jolanda.

Deel deze pagina: