Live Live

Wethouder feliciteert SMC met top 5 notering

Gepubliceerd: Dinsdag 16 april 2024 09:12

Wethouder feliciteert SMC met top 5 notering

Spijkenisse - Met een gemiddeld cijfer van 9.4 steekt het ziekenhuis in de categorie kleine ziekenhuizen er met kop en schouder bovenuit. 

Recent behaalde Spijkenisse Medisch Centrum een felbegeerde plek in de top 5 van best gewaardeerde ziekenhuizen van Zorgkaart Nederland 2023. Met een gemiddeld cijfer van 9.4 steekt het ziekenhuis in de categorie kleine ziekenhuizen er met kop en schouder bovenuit. Reden voor wethouder Hanneke Stengs om persoonlijk felicitaties aan te bieden aan de medewerkers van het ziekenhuis.

Wethouder Hanneke Stengs: “Ik feliciteer het Spijkenisse Medisch Centrum van harte met deze fantastische mijlpaal. Wij vinden het als gemeente belangrijk dat er goede zorg dicht bij huis is voor al onze inwoners. Uit deze Zorgkaart blijkt dat onze inwoners deze zorg ook nog eens heel erg waarderen. Hier mag het Spijkenisse Medisch Centrum met recht trots op zijn.”

Bestuurder Tessa van Maanen: “Ik stel het bezoek van de wethouder erg op prijs: ik vind het mooi dat Hanneke samen met ons dit resultaat komt vieren. Wij zijn natuurlijk enorm trots op onze hoge notering. Deze waardering van patiënten vertelt ons dat we onze ziekenhuiszorg op een gastvrije, patiëntgerichte manier verlenen. Als ziekenhuis van de inwoners van de Nissewaard, voelen we ons een belangrijk onderdeel van deze gemeente. Een goede samenwerking en korte lijnen met de gemeente – om met elkaar af te stemmen hoe we de zorg in de regio beschikbaar kunnen houden en het beste kunnen organiseren – is daarbij van groot belang. “

Over Spijkenisse Medisch Centrum

Voor de inwoners van de regio Nissewaard en Voorne-Putten is Spijkenisse Medisch Centrum het ziekenhuis dichtbij is waar ze snel terecht kunnen voor zorg van hoge kwaliteit. Om de juiste zorg op de juiste plek te bieden, werkt het ziekenhuis nauw samen met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland en het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

Deel deze pagina: