Live Live

Wethouder geeft startsein 1e paal 42 sociale huurwoningen

Zaterdag 23 december 2023 14:50

Wethouder geeft startsein 1e paal 42 sociale huurwoningen

Oostvoorne - Dat de woningen aantrekkelijk zijn, blijkt wel uit de belangstelling en de in totaal 2.724 inschrijvingen.

Donderdag 21 december gaf wethouder Daan van Orselen het startsein voor de eerste paal van de 42 sociale huurwoningen die aan de Patrijzenlaan worden gebouwd. De bouwstart werd gevierd met omwonenden, medewerkers van Woonbedrijf Voorne aan Zee en Meeberg projectmanagement en bouwadvies, de Huurdersvereniging en medewerkers van Bouwbedrijf Schrijver.

Wethouder Daan van Orselen en Landre Schrijver, directeur van Bouwbedrijf Schrijver, hielden een korte toespraak. Daan van Orselen: “We bouwen hier sociale huurwoningen voor starters, gezinnen en senioren, en allemaal volledig energiezuinig. Het is mooi dat we met het gemeentelijk Woonbedrijf 42 sociale woningen kunnen aanbieden aan onze inwoners. Dat de woningen aantrekkelijk zijn, blijkt wel uit de belangstelling en de in totaal 2.724 inschrijvingen. Samen met bouwbedrijf Schrijver én met de nieuwe bewoners die hier volgend jaar wonen, maken we Voorne aan Zee steeds een stukje mooier.

Dit nieuwbouwproject komt deels tot stand met een subsidie vanuit de provincie. Het boren van deze eerste paal is daarom erg belangrijk voor het project. Wij zijn erg blij dat met medewerking van Bouwbedrijf Schrijver deze mijlpaal is behaald."

Meer info over de woningen: www.voorneaanzee.nl/project-patrijzenlaan-oostvoorne

Betaalbare woningen, ook in de toekomst


Woonbedrijf Voorne aan Zee is een onderdeel van gemeente Voorne aan Zee. Het Woonbedrijf zet zich ook de komende jaren in voor goede en betaalbare huisvesting.

Deel deze pagina: