Live Live

Wethouder Struijk gepolst voor Tweede Kamer

Gepubliceerd: Zondag 08 november 2020 15:30

Wethouder Struijk gepolst voor Tweede Kamer

Wouter Struijk heeft aangegeven dat zijn focus nu ligt op de Gemeente Nissewaard. 

Nissewaard - n aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen in maart komend jaar is huidig wethouder van de gemeente Nissewaard, Wouter Struijk (PvdA), gepolst door zijn partij of hij belangstelling zou hebben voor een overstap naar Den Haag. De Partij van de Arbeid houdt al langere tijd de in Spijkenisse geboren wethouder in het oog. Struijk (32 jaar) heeft in een toptalenten klasje gezeten en heeft 4 jaar onderdeel uitgemaakt van het hoofdbestuur van de PvdA.

In een reactie geeft Struijk aan dat hij het verzoek ziet als een mooie waardering voor zijn werk namens zijn partij in de gemeente Nissewaard, maar dat zijn focus nu ligt op Nissewaard. “Ik voel me als een vis in het water hier in mijn eigen gemeente. Veel mensen kennen mij hier en ik ken hier veel mensen. Dat is mijn kracht. Gelet op de uitdagingen die Nissewaard nog voor de boeg heeft, wil ik graag daar mijn kracht en energie voor inzetten. Dat mogen de inwoners ook van mij verwachten”, aldus Struijk.

De afdeling van de PvdA Nissewaard is blij met de duidelijkheid van de wethouder. Zij willen graag dat Struijk zijn kwaliteiten blijft inzetten voor de gemeente Nissewaard als boegbeeld van de lokale PvdA. Wel hebben de lokale afdelingen op Voorne-Putten Struijk voorgedragen als één van de regionale lijstduwers.

Deel deze pagina: