Live Live

Wethouders op bezoek bij caravan- en camperstalling

Dinsdag 23 januari 2024 10:08

Wethouders op bezoek bij caravan- en camperstalling

Hellevoetsluis - Op woensdag 17 januari ontving Wim Kruik van Caravan- en camperstalling W. Kruik de wethouders Bal en Spoon.

Wat ooit begon als een kippenboerderij is sinds 1990 omgebouwd tot een overdekte stalling voor zo’n 300 campers, caravans, trailers, aanhangwagens en soms een vrachtwagen. Wethouders Aart Jan Spoon (Economie) en Igor Bal (Ruimtelijke Ontwikkeling) gingen een kijkje nemen bij dit bedrijf in het buitengebied van Hellevoetsluis.

Op woensdag 17 januari ontving Wim Kruik van Caravan- en camperstalling W. Kruik beide wethouders in zijn keuken aan de Westdijk in Hellevoetsluis. Vergezeld door zijn zaakwaarnemer Kees Jurgens vertelde Wim over de ontstaansgeschiedenis van zijn bedrijf. Hij bouwde het bedrijf zelfstandig op en breidde het stapsgewijs uit. Op zijn terrein staan loodsen waarin de kampeer- en andere voertuigen zijn gestald. De voorzieningen in de stalling zijn aangepast naar de laatste kwaliteitseisen.

Groeiende vraag
Al jaren is er een groeiende vraag naar campers en caravans. Sinds de coronaepidemie heeft de verkoop hiervan een vlucht genomen. De vraag naar (overdekte) stalling voor deze kampeermiddelen is daarmee ook gegroeid. In gemeente Voorne aan Zee is het namelijk verboden om een kampeermiddel te parkeren aan de openbare weg. De loodsen op het terrein van Wim staan vol en hij zou de stalling graag uitbreiden. De wethouders werden op het terrein rondgeleid, waar de actieve ondernemer een beeld schetste van de gewenste uitbreiding.

Wethouder bij uw bedrijf op bezoek?
Bent u ondernemer en wilt u kennismaken met de wethouder en hem uw bedrijf laten zien? Dan kunt u een e-mail sturen naar de bedrijfscontactfunctionarissen via ondernemersloket@voorneaanzee.nl. Zij nemen dan contact met u op voor meer informatie en om af te stemmen. Een bedrijfsbezoek duurt ongeveer een uur.

Deel deze pagina: