Live Live

White Stones wint met 6-4 van OACN Boys

Gepubliceerd: Maandag 31 oktober 2022 16:53

Ondanks het overwicht en een aantal goede kansen waar ook nog de lat en de paal werd geraakt kwam OACN al gauw op een grote achterstand.

Spijkenisse - Na 2 weken geen competitie duel te hebben gehad nam OACN het dit maal op tegen ex eredivisionist White Stones.

Na een minuut gespeeld te hebben in de wedstrijd kreeg OACN gelijk een grote kans om op voorsprong te komen. Helaas belande de poging van Steven Pieternella op de paal. White Stones echter wist wel goed om te gaan met de kansen en vanuit een uitbal werd de bal bij de 2e paal binnengelopen. OACN kwam al snel terug in de wedstrijd want nu was het wel raak voor de man die net de paal raakte en zette Steven Pieternella de 1-1 op het scorebord.

Ondanks het overwicht en een aantal goede kansen waar ook nog de lat en de paal werd geraakt kwam OACN op een grote achterstand door een aantal individuele fouten en moest het dus ook de rust in met een 4-1 achterstand.

Na de rust wist OACN zich erg goed te herpakken. White Stones dat zich amper onder de hoge druk wist uit te spelen kwam al snel op 5 overtredingen te staan en ook was de comeback ingezet door goede goals van Steven Pieternella en Lorenzo Westdorp. Het leek er op de OACN over White Stones zou heen walsen maar niets was minder waar, want vanuit nogmaals een uitbal kon de bal bij de 2e paal worden binnengelopen. 3-5.

OACN wisselde hun keeper en ging met een extra veldspeler spelen wat ook resulteerde in de aansluitingstreffer 5-4 die vanuit een penalty werd verzilverd door Randy beer. Helaas kon een gelijkspel of zelfs een overwinnen door slordig balverlies niet over de streep worden getrokken want White Stones wist voor een open doel de bal tegen het net te schieten 6-4.