Live Live

Wie verdient dit jaar de Kleine Ereprijs?

Gepubliceerd: Maandag 31 augustus 2020 18:57

Wie verdient dit jaar de Kleine Ereprijs?

Kent u een jonge held die zich op een positieve manier heeft ingezet voor anderen of voor de gemeente Westvoorne?

Westvoorne - De gemeente Westvoorne is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen. Daarom is
speciaal voor onze jonge helden het jeugdlintje in het leven geroepen. De ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’ is de jongerenversie van de ‘Grote Ereprijs Westvoorne’.

Bijzondere prestatie

Kent u een jonge held die zich op een positieve manier heeft ingezet voor anderen of voor de gemeente? Nomineer hem of haar voor de Kleine Ereprijs Westvoorne! Denk bijvoorbeeld aan jongeren die het afgelopen jaar geruime tijd ouderen, gehandicapten of zieken hebben geholpen. Of kinderen die activiteiten hebben georganiseerd of vrijwilligerswerk hebben gedaan, bijvoorbeeld bij een culturele vereniging of sportvereniging. Ook jongeren die een ‘heldendaad’ hebben verricht of een bijzondere prestatie hebben geleverd, kunt u voordragen voor de Kleine Ereprijs Westvoorne. Vorig jaar won de DJ Crew de Kleine Ereprijs. Dit omdat zij zich hebben ontwikkeld tot een voorbeeld voor vele jongeren met hun inzet als DJ. Zij hebben meegedaan in grotere evenementen in Westvoorne, alsook eigen evenementen opgezet voor hun eigen leeftijdsgroep. Zij deden dit met veel enthousiasme, plezier en bovenal belangeloos.

Iemand voordragen?

De Kleine Ereprijs Westvoorne wordt jaarlijks aan één persoon uitgereikt. Alle inwoners van Westvoorne in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar kunnen worden voorgedragen. Wilt u iemand voordragen? Dat kan tot uiterlijk 24 oktober. Het aanvraagformulier vindt u op www.westvoorne.nl/onderscheidingen. Een deskundige jury onder leiding van burgemeester De Jong buigt zich over alle inzendingen en bepaalt wie de prijs in ontvangst mag nemen. Wanneer de uitreiking is hoort u later.

Vragen?

Heeft u vragen over de Kleine Ereprijs Westvoorne of wilt u extra informatie? Stuur dan een e-mail naar Marianne de Groot via ma.degroot@westvoorne.nl of bel naar (0181) 40 80 75.

Deel deze pagina: