Live Live

Wielrenner zwaargewond na ongeval met trekker

Vrijdag 15 juli 2022 09:06

Wielrenner zwaargewond na ongeval met trekker

De man is met spoed met verdenking van zwaar hersenletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Zuidland - Donderdag aan het begin van de avond heeft er een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden op de Drogendijk in Zuidland. Een wielrenner is hier tegen een in de kant stilstaande trekker met aanhanger aan gebotst.

De politie was er al snel bij en ook de ambulance. Al snel bleek de man zeer zwaargewond. Hij had zijn arm open gehaald aan de aanhanger en had flinke verwondingen aan zijn gezicht. De eerste ambulance vroeg direct een tweede ambulance aan en wilde een MMT ter plaatse. De traumahelikopter zelf was al bezig in Middelharnis en kon dus niet worden opgeroepen.

Omdat net de dienstoverdracht was, was het MMT wel met de auto inzetbaar. Deze zijn dus opgeroepen. De man is met spoed met verdenking van zwaar hersenletsel vervoerd naar het ziekenhuis. Dit onder een spoedbegeleiding van de politie. Deze hadden meerdere kruisingen afgezet.

Bij de MacDonalds Spijkenisse stond het MMT de ambulance op te wachten zodat de trauma-arts kon instappen en meerijden naar het ziekenhuis. Hoe het komt dat de man tegen de aanhanger is gekomen is nog niet duidelijk.

Foto: Nieuws op Beeld/Martijn de Bruijn

Deel deze pagina: