Live Live

Wijziging spreekuur gemeentelijke ombudsman

Gepubliceerd: Dinsdag 24 december 2019 14:18

Wijziging spreekuur gemeentelijke ombudsman

Een afspraak maken hoeft niet voor het spreekuur, maar het is wel beter eerst te bellen en uit te leggen wat uw klachten zijn.

Westvoorne - Het maandelijkse spreekuur van de gemeentelijke ombudsman van Westvoorne wordt met ingang van woensdag 10 januari 2020 gehouden van 10:30 tot 11:30 uur. Dat was van 11:00 tot 12:00 uur. De locatie blijft hetzelfde, namelijk Cultureel Centrum De Man aan de Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne.

De ombudsman is er voor iedereen die klachten heeft over de manier waarop hij is behandeld door de gemeente. De ombudsman vindt wel dat u uw klacht eerst moet voorleggen aan de organisatie waarover u klaagt. Die moet namelijk de gelegenheid krijgen om te reageren en de klacht op te lossen.


U hoeft voor het spreekuur geen afspraak te maken, maar het is beter eerst te bellen en uit te leggen wat uw klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de ombudsman u gelijk vertellen of uw klacht in behandeling kan worden genomen. Zo voorkomt u dat u misschien voor niets op het spreekuur komt.

Meer informatie over wat de gemeentelijke ombudsman voor u kan betekenen vindt u op de website www.ombudsmanwestvoorne.nl

Deel deze pagina: