Live Live

Wilt u ook uw energierekening omlaag brengen?

Gepubliceerd: Woensdag 13 januari 2021 15:53

Wilt u ook uw energierekening omlaag brengen?

De energie-workshops zijn onderdeel van het programma Energie besparen, dat levert wat op!

Westvoorne - De gemeente Westvoorne organiseert een reeks digitale energie-workshops voor alle inwoners van Westvoorne. De eerstvolgende workshop is woensdag 20 januari van 10.00 tot 11.30 uur. Duurzame energie, energie besparen en isoleren zijn termen die we vaak horen tegenwoordig. Maar hoeveel energie heeft een huishouden nou precies nodig, en welk prijskaartje hangt daaraan?

Tijdens de gratis workshop krijgt u advies over hoe uw energierekening omlaag kan en waar u op kan besparen in huis. De workshop wordt gegeven aan een kleine groep, door een onafhankelijke expert op het gebied van energie en gedrag. Meldt u snel aan voor een van de workshops: www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop.

De energie-workshops zijn onderdeel van het programma Energie besparen, dat levert wat op! Samen naar een Duurzaam Westvoorne. Met dit programma wil de gemeente Westvoorne inwoners helpen om energie te besparen. Het programma is breed, van concrete producten en workshops, tot het opleiden van energiecoaches.

Meer informatie: www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop.

Deel deze pagina: