Live Live

Win de challenge KapotIsNietOp!

Gepubliceerd: Dinsdag 24 januari 2023 16:38

Win de challenge KapotIsNietOp!

Aanleiding voor de challenge KapotIsNietOp is de Week van de Circulaire Economie: dé jaarlijkse campagne voor de circulaire economie.

Nissewaard - Meubels en apparaten verdienen een tweede leven. Kapotte en oude spullen hoeven niet altijd weggegooid te worden. Met de challenge KapotIsNietOp schenkt de gemeente Nissewaard hier aandacht aan tijdens de Week van Circulaire Economie (6-11 februari). Nissewaarders kunnen met een eigen hergebruikt voorwerp meedoen aan de challenge en zo andere Nissewaarders inspireren. Iedereen kan meedoen: van schoolklassen tot collega’s en van inventieve ondernemers tot aan gezinsprojecten.

Doe ook mee met de challenge

Hebben jullie met de klas een tof project gemaakt van hergebruikte spullen? Werkt u met uw collega’s aan een slimme transformatie? Of heeft u in uw tuin plantenbakken gemaakt van hout van de oude schutting? Of misschien kunt u van die oude deur een mooie tafel maken? Het zijn allemaal voorbeelden van KapotIsNietOp-projecten. Of ze nu gemaakt zijn voor deze challenge of dat u ze al eerder heeft gebouwd; het mag allemaal ingezonden worden. De gemeente Nissewaard is benieuwd naar uw vernieuwende voorbeelden!

Meedoen is makkelijk
De projecten inzenden kan via het formulier op www.nissewaard.nl/KapotIsNietOp. Vul in welk project u wilt indienen, van welke kapotte en oude producten het is gemaakt en sluit af met een of meerdere foto’s van uw project. Een vakkundige jury, met onder andere de Klimaatburgemeester, beoordeelt de ingezonden projecten. U kunt tot en met 11 februari 2023 uw project insturen. In de week daarna maakt de gemeente Nissewaard de winnaar bekend. Deze winnaar ontvangt twee maanden elke week een kratje Koekendorp, een groente- en fruitpakket van Boerderijwinkel Zevenbergen.

De Week voor de Circulaire Economie

Aanleiding voor de challenge KapotIsNietOp is de Week van de Circulaire Economie: dé jaarlijkse campagne voor de circulaire economie. Van 6 tot en met 11 februari is er aandacht voor recyclen, upcyclen en hergebruiken van spullen, zodat iedereen een beter beeld krijgt van circulariteit.

Deel deze pagina: