Live Live

Winkelcentrum Akkerhof vernieuwd de feestdagen in

Gepubliceerd: Zondag 20 november 2022 15:46

Winkelcentrum Akkerhof vernieuwd de feestdagen in

De komende maanden staan er nog een aantal vernieuwingswerkzaamheden op de planning.

Nissewaard - Winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse is de afgelopen twee jaar getransformeerd in een eigentijds en nog vollediger wijkwinkelcentrum dan het al was. Met uitbreiding van het aanbod met een eigentijdse lunchroom (Koffie met een bite), een filiaal van Johnny's Burger en een nieuwe HEMA vestiging, gaat het winkelcentrum vernieuwd de feestdagen in.

Goede samenwerking

Alle partijen die betrokken zijn bij het winkelcentrum hebben een forse inspanning geleverd, waarbij samenwerking tussen partijen voorop stond. Het resultaat is een mooi, aantrekkelijk en compleet winkelcentrum. Zo heeft de gemeente Nissewaard het gebied in en rond het winkelcentrum vernieuwd. Wethouder Jan Willem Mijnans is blij met wat in samenspraak met verschillende stakeholders, waaronder de direct omwonenden, bereikt is: drie mooie pleinen en toegangsstroken zijn voorzien van nieuwe bestrating, drie pleinen en toegangsstroken zijn voorzien van nieuwe bestrating, realisatie van een nieuwe fietsenstalling, vervanging van het openbaar groen en opfrissing van de gemeentelijke parkeergarage met nieuwe bestrating, verf en verlichting. 


Tegelijkertijd heeft Eigenaar Pensioenfonds Rail & OV zowel de binnenkant als de buitenkant van het winkelcentrum in een nieuw jasje gestoken: er is een comfortabele droogloop gerealiseerd vanuit de gemeentelijke parkeergarage naar het winkelcentrum, de passagevloer is vernieuwd, wanden, plafonds en winkelaanduidingen zijn aangepast en er is nieuwe LED-verlichting aangebracht onder begeleiding van MVGM als projectleider. Verder heeft de Bedrijfsinvesteringzone (BIZ) Akkerhof een nieuw en eigentijds logo ontworpen en organiseert talloze gezellige evenementen die voor bezoekers gratis te bezoeken zijn. De uitbreiding van het winkelcentrum met een eigentijdse lunchroom (Koffie met een bite), een filiaal van Johnny's Burger en een nieuwe HEMA vestiging maakt de upgrading van het winkelcentrum compleet. 

Deel deze pagina: