Live Live

Winnaars selectieronde Kunstbende bekend

Gepubliceerd: Maandag 11 maart 2019 16:50

Winnaars selectieronde Kunstbende bekend

Op zondag 14 april strijden de winnaars van de Selectierondes nogmaals tegen elkaar in Korzo in Den Haag. 

Regio - Op zondag 10 maart is de Kunstbende, de jaarlijkse wedstrijd voor jonge kunstenaars, in Zuid-Holland van start gegaan met de Selectieronde DJ & Muziek in PAARD, Den Haag.

Tijdens de Selectieronde DJ & Muziek hebben meer dan 50 jongeren in de leeftijd 13 t/m 18 jaar het beste van zichzelf laten zien. In de categorie DJ is Thijs Buizert uit Hellevoetsluis geselecteerd voor de voorronde en in de categorie Muziek Doublle, Lindi Konings & Lieke de Bondt uit Spijkenisse.

Op zondag 14 april strijden de winnaars van de Selectierondes nogmaals tegen elkaar in Korzo in Den Haag in de provinciale Voorronde. De 1e prijswinnaars van deze Voorronde mogen deelnemen aan de landelijke finale op 29 juni in De Westergasfabriek in Amsterdam en strijden tegen de winnaars uit de andere provincies.

Win je de landelijke finale? Dan win je een optreden op Lowlands 2019, en een mainstage in je categorie, oftewel DJ op Mysteryland 2020 en als Muziek winnaar op de Zwarte Cross of Mañana Mañana Festival 2020. Voor meer informatie over het traject, de finale en mainstages: www.kunstbende.nl

Deel deze pagina: