Live Live

Woonmarkt Nissewaard in De Stoep in Spijkenisse

Maandag 27 november 2023 14:53

Woonmarkt Nissewaard in De Stoep in Spijkenisse

Spijkenisse - Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. U kunt er dus ook financieel advies krijgen.

Op zoek naar een huis in Nissewaard? Kom dinsdag 28 november van 19.30 – 21.30 uur naar de Woonmarkt in De Stoep in Spijkenisse. Het actuele woningaanbod (nieuwbouw en bestaande bouw) in Nissewaard en financieel advies en informatie.

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. U kunt er dus ook financieel advies krijgen. Zo kunt u een inschatting laten maken van wat u maximaal kunt lenen. Ook kunt u zich laten adviseren over wat voor u verstandiger is: kopen of huren. Verder kunt u in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat u allemaal moet regelen als u gaat samenwonen. Makelaars vertellen u wat het actuele (bestaande) woningaanbod is en geven u tips om de verkoopkansen van uw huidige woning te vergroten. De gemeente is aanwezig met informatie over de starterslening.

Parkeren in parkeergarage

De Woonmarkt is van 19:30 tot 21:30 uur gratis toegankelijk. Bijzonder: er zijn twee verkoopstarts! Het gaat om fase 3 van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse en om fase 2 van nieuwbouwproject Centrumpoort, ook in Spijkenisse. Stella Nova fase 3 bestaat uit rijwoningen voor starters, grote hoek- en tussenwoningen en twee- en driekappers. Centrumpoort fase 2 omvat appartementen. Over beide nieuwe fases krijgt u in de kleine zaal van het theater een korte presentatie (vanaf 20:00 uur), waarna u met de aanbieders in gesprek kunt, eveneens in de kleine zaal.

Meer informatie

Meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard is te vinden op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt.

Voor meer informatie: Nissewaard: A. van Kapel, senior-adviseur communicatie, tel. 06-4578 2028, email

a.vankapel@nissewaard.nl.

Deel deze pagina: