Live Live

WoonWijzerBox voor inwoners Gemeente Brielle

Gepubliceerd: Woensdag 01 september 2021 16:56

WoonWijzerBox voor inwoners Gemeente Brielle

Huurders en eigenaren van koopwoningen kunnen een box vol energiebesparende producten cadeau krijgen!

Brielle - De gemeente Brielle werkt toe naar een duurzame toekomst! De gemeente helpt haar inwoners graag bij het verduurzamen van hun woning. Daarom start de gemeente Brielle deze zomer een actie, waarbij alle huurders en eigenaren van koopwoningen een box vol energiebesparende producten cadeau krijgen! De box heeft een waarde van €90,-.

Eigenaar-bewoners van een koopwoning en huurders kregen een kortingscode van de gemeente Brielle waarmee zij energiebesparende producten kunnen aanschaffen. U kunt de korting inwisselen op de webshop van de WoonWijzerWinkel, het Energieloket van de gemeente Brielle. U maakt de box op maat, dus u kiest alleen voor producten die u bij u en uw woning passen. Denk aan tochtstrips, een waterbesparende douchekop, ledlampen en nog veel meer. Kunt u niet kiezen? Dan is er ook een standaard box beschikbaar op de webshop.

Bekijk de actiepagina van WoonWijzerWinkel voor uw kortingscode! Er zijn een beperkt aantal codes beschikbaar en op is op, dus wees er snel bij!

Deel deze pagina: