Live Live

Word Lifeguard bij Reddingsbrigade Rockanje!

Maandag 08 april 2024 10:11

Word Lifeguard bij Reddingsbrigade Rockanje!

Rockanje – Met het oog op het aanstaande strandseizoen, vraagt de Reddingsbrigade geïnteresseerden om zich snel aan te melden!

Terwijl de zomerse temperaturen naderen en de stranden zich opmaken voor drukke dagen vol zonzoekers, is de Reddingsbrigade Rockanje op zoek naar nieuwe helden om hun rangen te versterken.

De vereniging biedt een unieke kans voor enthousiastelingen die niet alleen willen genieten van het strand en de zee, maar ook een betekenisvolle bijdrage willen leveren aan de veiligheid van badgasten. Ze zijn op zoek naar gemotiveerde individuen vanaf 16 jaar, ongeacht ervaring, die geïnteresseerd zijn in het volgen van een opleiding tot strandwacht. Deelnemers zullen een avontuurlijke training ondergaan die hen niet alleen kwalificeert als internationaal erkend lifeguard maar hen ook voorziet van een geldig EHBO-diploma. De opleiding omvat praktische training in waterreddingstechnieken, eerste hulp bij ongevallen en preventieve maatregelen om verdrinkingsgevallen te voorkomen. Naast het opdoen van waardevolle vaardigheden en kennis, biedt de rol van strandwacht de kans om zomers te beleven vol memorabele momenten en het onbeschrijfelijke gevoel van trots en voldoening te ervaren, wetende dat jouw inzet het verschil maakt.

Met het oog op het aanstaande strandseizoen, benadrukt de Reddingsbrigade de urgentie voor geïnteresseerden om zich snel aan te melden. De plaatsen voor de opleiding tot lifeguard zijn beperkt, en de opleiding tot strandwacht begint snel! Voor meer informatie over de opleiding en hoe je je kunt aanmelden, bezoek de website van Reddingsbrigade Rockanje: www.reddingsbrigaderockanje.nl. De vereniging verzoekt alle geïnteresseerden, ook zij die nog twijfelen of de rol van strandwacht iets voor hen is, om contact op te nemen. Want een avontuur als lifeguard bij Reddingsbrigade Rockanje kan zomaar het begin zijn van een zomer die je leven verandert!

Deel deze pagina: