Live Live

Workshop Cognitieve fitness

Gepubliceerd: Zaterdag 05 oktober 2019 16:05

Workshop Cognitieve fitness

Cognitieve fitness is zeer effectief voor senioren (55+), mensen met cognitieve problemen en iedereen die zijn hersenen fit wil houden!

Spijkenisse - Op 14 oktober 2019 presenteert Margien Scheijgrond een interactieve workshop Cognitieve fitness in de Mantelzorgsalon. Deze methode is gericht op het trainen van zowel het lichaam als het brein.

Tijdens de workshop maakt u op een toegankelijke, plezierige manier kennis met o.a. de werking van de hersenen. Hoe houd je je brein actief? Bijvoorbeeld door het maken van tegengestelde bewegingen met de handen. Op deze manier laten we de linker- en rechterhersenhelft beter met elkaar samenwerken en verbeteren we onze coördinatie.

Cognitieve fitness kenmerkt zich door het speelse karakter. Er wordt herhaaldelijk gelachen en plezier gemaakt. Daarnaast is het ook nog eens uitdagend en een weg naar een gezonder lichaam en geest!

Cognitieve fitness is zeer effectief voor senioren (55+), mensen met cognitieve problemen en natuurlijk voor iedereen die zijn hersenen fit wil houden!

De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Mei, Winston Churchilllaan 31 te Spijkenisse. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Deel deze pagina: