Live Live

Workshop graffiti voor mantelzorgers

Gepubliceerd: Maandag 30 januari 2017 23:31

Workshop graffiti voor mantelzorgers

Spijkenisse - MEE Zuid-Hollandse Eilanden nodigt alle jonge mantelzorgers (leeftijd 14 t/m 23 jaar) uit Brielle, Nissewaard en Westvoorne uit mee te doen met aan graffiti workshop in Spijkenisse (Maaswijk).

Jonge mantelzorgers zijn jonge mensen die opgroeien met een ziek of beperkt gezinslid. Zij kunnen zich zorgen maken, moeten soms meer doen in huis en moeten soms ook zorg en aandacht missen.

Op maandag 20 februari van 17.30 tot 21.00 uur kunnen de jonge mantelzorgers met elkaar aan de slag gaan tijdens de workshop. Voorafgaand aan de workshop is er een gezamenlijke maaltijd. Daarna gaan we aan de slag met de workshop onder leiding van een graffiti artist. Er zijn overalls, spuitbussen en handschoenen aanwezig. Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakt t-shirt. Als jonge mantelzorgers het spannend vinden om alleen te komen, mogen ze een vriend of vriendin meenemen. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop.

Aanmelden kan tot en met 12 februari 2017 via www.meemantelzorg.nl. Er is een maximum aantal deelnemers. Jonge mantelzorgers die niet kunnen komen op 20 februari, maar wel op de hoogte willen zijn van andere bijeenkomsten kunnen contact opnemen met Miranda Loijens, consulent MEE Mantelzorgondersteuning, via miranda.loijens@meezhe.nl, of via T 0181 33 35 07.

Deel deze pagina: