Live Live

Workshop grafische technieken

Gepubliceerd: Maandag 28 november 2022 18:13

Workshop grafische technieken

In de workshop kun je zélf uitproberen hoe je die kunst maakt waarbij je drie technieken combineert. 

Spijkenisse - Ontdek de magische wereld van zelf drukwerk/kunst maken in de workshop grafische technieken. De workshop wordt gegeven op donderdag 15 december in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse aan de Nieuwstraat 83.


Wat ga je doen?
De workshop is een kennismaking met drie grafische technieken: etsen, linoleumdruk en zeefdruk. Je ziet ze overal terug in kranten, tijdschriften, drukwerk en boekillustraties. In de workshop kun je zélf uitproberen hoe je die kunst maakt… Je combineert de drie technieken op een vel papier, zeefdruk, linosnede en droge naald ets. Zeer verschillend of juist niet? Je gaat aan de slag met jouw eigen ontwerp!

Nieuwe docent
Rotterdamse kunstenares Carine Hooykaas (1972) studeerde aan de Willem de Kooning academie en geeft lessen aan volwassenen, jongeren en kinderen: “Als beeldend kunstenaar bouw ik met vlakken en vormen, niet driedimensionaal, maar op het platte vlak. De gekleurde vlakken vormen samen een werk. Dat doe ik met verschillende technieken. Ik kijk er naar uit in Spijkenisse les te geven in de grafische technieken”.

Meedoen?
De workshop, voor volwassenen, kost € 33,-. Voor informatie en inschrijven kijk je op www.cvdks.nl/ateliers. In de webshop kun je direct bestellen en betalen. Eerst nog iets vragen? Bel 0181-652250 of stel je vraag via de socials.

Deel deze pagina: