Live Live

World Cleanup Day bij Haringvliet groot succes!

Gepubliceerd: Dinsdag 24 september 2019 11:59

World Cleanup Day bij Haringvliet groot succes!

Het doel van World Cleanup Day is om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen, maar ook om meer kennis te vergaren over afval. 

Hellevoetsluis - Een grote opkomst door jong en oud op de Fijnjetezien oproep voor de World Cleanup Day met uit onverwachte hoek hulp van vele bewoners en medewerkers van Lyondell uit de Europoort. Aan de slag gingen zij met elkaar na de opening door wethouder van de Pol uit Westvoorne en na twee uur zwoegen zijn tientallen kilo's vuil van zowel het binnen- als buitenstrand verwijderd.

Aan de Plastic Soup Foundation wordt doorgegeven waar het meeste vuil afkomstig van is: op het zeestrand werden de afgelopen tijd vele ballonnen gevonden. Hellevoetsluis heeft voorlopig weer schone stranden al is het een treurige wetenschap dat door ons eigen gedrag het vuil iedere dag weer blijft aanspoelen.

De buurtverbinders van Fijnjetezien zijn dagelijks in de wijken aanwezig en bezig om juist ook in de buurten het schoon te houden. Het begint altijd bij jezelf. Heb je belangstelling om maandelijks mee te doen, reageer dan op www.fijnjetezien.nl

Deel deze pagina: