Live Live

Xanne Weber nieuw raadslid Nissewaardse VVD

Gepubliceerd: Woensdag 06 januari 2021 16:11

Xanne Weber nieuw raadslid Nissewaardse VVD

Rogier van Veen heeft besloten, nadat hij eerder zijn taken tijdelijk had neergelegd, om zijn raadslidmaatschap te beëindigen. 

Nissewaard - Kort voor de kerst heeft de rechter uitspraak gedaan in een procedure tegen Rogier van Veen, raadslid voor de Nissewaardse VVD. Met vertrouwen in het proces is door hem hoger beroep ingesteld. Omdat de behandeling van het hoger beroep langere tijd zal duren, heeft de heer Van Veen besloten, nadat hij eerder zijn taken tijdelijk had neergelegd, om zijn raadslidmaatschap te beëindigen. Dit omdat de inwoners een complete raad verdienen.

De Nissewaardse VVD respecteert dit besluit en spreekt waardering uit voor de enorme inzet die de heer Van Veen de afgelopen jaren heeft geleverd voor de inwoners van Nissewaard en de partij.

Als opvolger staat Xanne Weber klaar om het stokje over te nemen. In het dagelijks leven is Xanne beleidsmedewerker bij de Belastingdienst. Met haar geplande benoeming tot raadslid op 27 januari is de Nissewaardse VVD weer volledig vertegenwoordigd in de gemeenteraad en kan zij zich weer op volle sterkte inzetten voor de inwoners en ondernemers in Nissewaard.

Angelique Twisker neemt het fractievoorzitterschap voor haar rekening.

Deel deze pagina: