Live Live

Zaalvoetbal: GZV Watergras1 - OACN Boys1 2-8

Gepubliceerd: Donderdag 13 februari 2020 15:05

Zaalvoetbal: GZV Watergras1 - OACN Boys1 2-8

OACN Boys 1 heeft de uitwedstrijd tegen GZV Watergras 1 overtuigend weten te winnen. 

Spijkenisse - Maandag 10-02 stond er voor OACN een uitduel op het programma tegen GZV Watergras. OACN reisde vol zelfvertrouwen af naar Gouda voor deze wedstrijd. Vrijdag werd er immers overtuigend gewonnen van HBSS met 11-2.

OACN begon de wedstrijd sterk en vrij vlug in de wedstrijd wist OACN de 0-1 op het scorebord te zetten. Heel lang kon OACN niet genieten van deze voorsprong, want uit balverlies in de opbouw scoorde Watergras de 1-1. OACN bleef doorgaan met het maken van het spel en Watergras probeerde via de counter het OACN lastig te maken.

OACN wist via een fraaie aanval voor de 1-2 te tekenen en vlot daarna werd ook de 1-3 op het scorebord gezet. Na de 1-3 moest OACN het 2 minuten met een mannetje minder doen daar er een gele kaart werd uitgedeeld door de scheidsrechter. OACN verdedigde sterk met een man minder en wist het doel dan ook schoon te houden. Het was zelfs OACN dat vanuit een flitsende counter de 1-4 maakte. Net voor de rust werd door OACN ook nog de 1-5 gemaakt.

Na de rust begon OACN slordig en was het Watergras die het OACN een minuut of 10 zeer lastig wist te maken. Daarnaast kwam OACN ook nog met een man minder te staan, vanwege een gele kaart door een overtreding op de rand van het strafschopgebied. Deze vrije werd benut door Watergras en zo stond de score op 2-5

Na de 2-5 was het echter OACN die de touwtjes weer in handen nam en nog 3 keer tot score te wist komen: eindstand 2-8.

Deel deze pagina: