Live Live

Zaalvoetbal: OACN 1 - TPP/Feyenoord Futsal 1

Gepubliceerd: Zondag 05 januari 2020 14:06

Zaalvoetbal: OACN 1 - TPP/Feyenoord Futsal 1

Het bezoek van Eredivisionist TPP/Feyenoord was een mooie graadmeter voor OACN om te zien waar zij op dit moment staan. 

Spijkenisse - Vrijdag 3 januari stond voor OACN de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Eredivisionist TPP/Feyenoord kwam op bezoek in de Akkers. Een mooie graadmeter voor OACN om te zien waar zij op dit moment staan.

De eerste 10 minuten kwam OACN flitsend uit de startblokken. TPP dat wel domineerde in balbezit, kon dit niet omzetten in doelpunten. OACN kreeg ook goede kansen en via 2 hele snelle en mooi uitgespeelde uitbraken wist OACN op 2-0 te komen. Via slordig balverlies achterin wist TPP OACN genadeloos af te straffen 2-1. Door een gele kaart voor het afstoppen van een gevaarlijke counter van TPP kwam OACN met een man minder te staan. OACN wist goed stand te houden met een man minder, maar uiteindelijk wist TPP toch te profiteren van de man meer situatie en de 2-2 viel.

Na de 2-2 kregen beide elftallen kansen op een 3e treffer, maar door goed keeperswerk aan beide kanten bleef het gelijk. TPP wist voor rust toch nog de 2-3 te maken.

De 2e helft startte OACN wat slap en en TPP wist vrij snel de 2-4 op het scorebord te zetten. Na de 2-4 ging OACN hoger druk zetten, wat goed uitpakte voor de ploeg. Via een dubbele gele kaart voor 2 spelers van TPP kwam OACN in overtal te staan. Deze overtal situatie werd via een goed geplaatst schot benut en OACN kwam weer terug in de wedstrijd 3-4. Na de 3-4 bleef OACN het overwicht behouden en werd het via een mooie aanval 4-4.

De 4-4 bleef een tijd op het scoreboard staan, kansen waren er over en weer. Maar door een aantal fraaie reddingen aan beide kanten bleef de stand gelijk. Het voetbal begon fysieker te worden. Veel fouten in de passing aan beide kanten. TPP wist van een fout van OACN te profiteren en kwam tot 4-5. De eindstand werd via een goed uitgevoerde counter op 4-6 gebracht.

Foto: Ruud Vermeer

Deel deze pagina: