Live Live

Zeer geslaagd Jubileumfeest in BREStheater!

Gepubliceerd: Dinsdag 09 oktober 2018 14:16

Zeer geslaagd Jubileumfeest in BREStheater!

Ze kijken terug op een decennium vol met prachtige voorstellingen, ontroerende verhalen, gedurfde experimenten en een mooie samenwerking.

Brielle - Afgelopen zondagmiddag 7 oktober ging het spreekwoordelijke dak eraf in BREStheater! In een volle theaterzaal vierden ze groot feest ter ere van het 10-jarig Jubileum van BREStheater met een keur aan geweldige artiesten. Iedereen was unaniem; deze 10e verjaardag van BREStheater was geweldig!

In 2008 nam BREStheater zijn intrek in BRES, het multifunctionele gebouw vlakbij de plek van het voormalige Theater De Goote. De 1e voorstelling vond plaats op vrijdag 3 oktober 2008: de Wereldband met "Keet". Nu, 10 jaar later, staan ze uitgebreid stil bij dit mooie jubileum.

Met de feestelijke voorstelling op 7 oktober, een jaar vol acties en cadeaus en een mini-expositie met dank aan Willem Baris voor de dvd en cd collectie, vieren ze een mooi Jubileumjaar.

Ze kijken terug op een decennium vol met prachtige voorstellingen, ontroerende verhalen, gedurfde experimenten en een mooie samenwerking in het nieuwe Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. En ze kijken vooruit naar nog veel meer mooie BRES jaren!

Deel deze pagina: