Live Live

Zeer geslaagde editie van Voorne Cross!

Gepubliceerd: Zondag 12 mei 2019 19:16

Zeer geslaagde editie van Voorne Cross!

De zaterdagavond ervoor was traditie getrouw het Tentfeest van PJ Voorne, met dit jaar Starkoo, De Dikdakkers en DJ Peer.

Rockanje - De Natersedijk in Rockanje was dit jaar op zondag 12 mei het terrein van de VoorneCross! De plattelandsjongeren Voorne (PJ Voorne) organiseerde de cross dit jaar voor de 11e keer, maar voor de 5de keer onder de naam VoorneCross.

De Boerenbrommercross, tevens dit jaar het 10 jarige jubileum, het Trekkerbrekken en de NK Gazonmaaierracen werden verreden op een vernieuwd parcours, dat dit jaar was voorzien van een dubbele chicane en ingezaaid was vanuit alle windrichtingen waardoor de structuur van de baan een spectaculaire cross bevorderde.

Zoals vanouds vormden de ongekend snelle zitmaaiers het hoofdprogramma, en net zoals vorig jaar werd het cross geweld aangevuld met de 'Poldercross', een klasse voor schakelbrommers, en de 'BoerenBrommerCross', een klasse voor al het overige wat rijdt. Voor Trailbikes was er een demoparcours ingericht, voor de kinderen was er o.a. ponyrijden en in de feesttent was er live muziek.

Foto: Patrick Blonk

Deel deze pagina: