Live Live

Zilveren Infirmeriespeld voor Eef Hummel

Gepubliceerd: Dinsdag 07 januari 2020 16:32

Zilveren Infirmeriespeld voor Eef Hummel

Eef is o.a. al jaren chauffeur bij de Zomertoer, haalt bezoekers voor de activiteiten op en is begeleider van de kookgroep op de dinsdagavond.

Brielle - Traditiegetrouw is Welzijn Ouderen op de eerste maandagmiddag van het nieuwe jaar in de Infirmerie met een nieuwjaarsreceptie begonnen. Elk jaar is dit een gezellig samenzijn van genodigden, vele vrijwilligers en deelnemers aan de diverse activiteiten van Welzijn Ouderen.

Om ongeveer 13.30 uur kwamen de eerste bezoekers en een half uur later was de Infirmerie als vanouds bomvol. Gonnie Hoebergen had de eer om voor het laatst de middag te openen. In de loop van dit jaar mag ze van haar pensioen gaan genieten. Na de opening was het woord aan Hans Biezemans van de Catharinastichting. 


Hierna werd het woord gegeven aan burgemeester Gregor Rensen; in zijn openingswoord maakte de burgemeester van de gelegenheid gebruik om alle vrijwilligers in de gemeente Brielle te bedanken en een gelukkig en gezond 2020 toe te wensen. Daarna was het moment aangebroken voor de uitreiking van de Infirmeriespeld door Burgemeester Rensen; deze is uitgereikt aan de heer Eef Hummel. Hij is ongeveer 10 jaar vrijwilliger bij Welzijn Ouderen en verricht vele werkzaamheden.

Hij is al jaren chauffeur bij de Zomertoer, doet gedeeltelijk het administratieve gedeelte van de Zomertour, haalt bezoekers voor de activiteiten op en is begeleider van de kookgroep op de dinsdagavond. Ook zet hij zich in voor het project Signalerend Huisbezoek in Brielle en sinds kort Westvoorne.

Deel deze pagina: