Live Live

ZoBlits 48-uurs theaterfestival

Gepubliceerd: Maandag 04 september 2023 01:56

ZoBlits 48-uurs theaterfestival

De voorstelling is toegankelijk voor iedereen en wordt gehouden in Theater de Stoep in Spijkenisse. 

Spijkenisse - Op 15, 16 en 17 september a.s. vindt het jaarlijkse ZoBlits 48-uurs theaterfestival plaats. Deze keer is het een lustrum! Voor de 5e keer wordt dit concept - een combinatie van de tijdsdruk van een 48-uurs filmfestival en de geringe foutmarge van een theatervoorstelling - gehouden.

Acteurs en makers van bestaande én voor de gelegenheid samengestelde theatergroepen krijgen vrijdag de 15e een aantal uitdagingen, zoals thema, voorwerp en genre. Op zaterdag de 16e krijgen ze professionele ondersteuning per groep.

Op zondag leveren ze hun script in én spelen ze hun korte voorstelling in de kleine zaal van Theater De Stoep. Een vakjury stemt voor de wisseltrofee; het publiek bepaalt wie de publieksprijs wint. Presentator Herman de Smit zorgt ervoor dat teams, jury en publiek zich thuis voelen en een toffe middag hebben!

De voorstelling is toegankelijk voor iedereen en wordt gehouden in Theater de Stoep op zondag 17 september om 15.30 uur. Kaarten? www.theaterdestoep.nl

Cultureel platform ZoBlits laat Nissewaarders op een originele en levendige manier kennis maken met kunst en cultuur. Meer ZoBlits activiteiten zijn QR-op-uit route Nissewaard, Arts & Crafts Fair Geervliet, regionale fotowedstrijd en expositie en het uiterst succesvolle street-artproject aan de Heemraadlaan. www.zoblits.nl

Deel deze pagina: