Live Live

Zomercompetitie bij Jeu de Woeles

Gepubliceerd: Zaterdag 08 augustus 2020 19:33

Zomercompetitie bij Jeu de Woeles

Woensdagmiddag kwamen 35 leden in actie en donderdagavond waren er 19 spelers aanwezig. 

Hellevoetsluis - Aren van der Aa (woensdagmiddag) en Jean van Heddegem (donderdagavond) gaan aan de leiding in het algemeen klassement van de zomercompetitie bij Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles uit de Woelhoek in Hellevoetsluis.

Woensdagmiddag speelden 35 leden de volgende ronde van de zomercompetitie. Ad Leeuwenburg, Engel van Mourik, Jaap Looy, Maja Postma en Rob Swaep slaagden er in zonder nederlaag de drie spelronden door te komen. Leider Aren van der Aa leed wel zijn derde nederlaag na het Covid-19-break, maar behield met 9 uit 12 de leiding in de tussenstand. Hans de Brandt en Jean van Heddegem volgen op de gedeeld tweede plaats (11 uit 15). Ad Leeuwenburg, Jaap Looy en Wim Kleijn volgen met 10 uit 15 op plek 3.

Donderdagavond kwamen 19 spelers op de banen in actie. Jean van Heddegem en Rob Swaep bleven zonder nederlaag. Jean behield daardoor de leiding in de tussenstand van de donderdagavond zomercompetitie. Hij behaalde tot nu toe een score van 13 uit 15. Op plaats 2 hier Rob Swaep (11 uit 15), terwijl Maja Postma en Rob van Leeuwen in deze groep de 3e plaats innemen: 10 uit 15.

Deel deze pagina: