Live Live

Zonnepanelenactie in gemeente Nissewaard

Gepubliceerd: Donderdag 30 september 2021 21:23

Zonnepanelenactie in gemeente Nissewaard

Inwoners van Nissewaard kunnen zich vanaf nu geheel vrijblijvend aanmelden voor de zonnepanelenactie.

Nissewaard - Onlangs ontvingen woningbezitters in Nissewaard van de gemeente een uitnodiging om mee te doen met een zonnepanelenactie in gemeente Nissewaard. Het is voor veel Nissewaarders nu een uitstekend moment om hun woning te voorzien van zonnepanelen: de spaarrente is verdwenen en de energierekening kruipt ongemerkt per jaar omhoog. Maar zonnepanelen geven wél een mooie opbrengst. Ze voegen waarde toe aan de woning, besparen op de energierekening en dragen bij aan een duurzamer Nissewaard.

Samenwerking met Duurzaam Bouwloket

De zonnepanelenactie organiseert de gemeente in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en een collectief van vakkundige installateurs. Deze actie biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren voor een gunstige prijs.

Wethouder Igor Bal: ‘Verduurzamen lijkt vaak ingewikkeld, maar met wat hulp kun je al snel energie en dus ook kosten besparen. Door samen te werken met het Duurzaam Bouwloket, dat veel kennis in huis heeft, helpen we inwoners graag op weg. Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk energieloket voor particulieren en ondernemers op het gebied van energiebesparing.’

Hoe werkt het?

Een adviseur komt gratis en vrijblijvend het dak, de meterkast en eventuele schaduwfactoren bekijken. Vervolgens ontvangen inwoners een actieaanbod dat helemaal is toegesneden op hun eigen woning. Daarnaast kunnen zij binnen deze actie gratis gebruik maken van een administratiekantoor die de BTW -teruggave verzorgt.

Aanmelden

Inwoners van Nissewaard kunnen zich vanaf nu geheel vrijblijvend aanmelden voor de zonnepanelenactie en de online informatieavonden via www.duurzaambouwloket.nl/actienissewaard. Daar vinden ze ook alle informatie nog eens op een rijtje. Zijn er nog twijfels en/of vragen, dan kunnen zij deze live stellen op een van de informatieavonden.

Samen naar een duurzaam Nissewaard

De gemeente Nissewaard organiseert dit jaar diverse activiteiten om inwoners op weg te helpen hun woning energiezuiniger te maken. Deze activiteiten passen bij onze ambitie om met elkaar te werken aan een duurzaam Nissewaard. Zodat Nissewaard een fijne plek blijft om te wonen, werken en leven, ook voor toekomstige generaties. Dit doen we in het kader van de campagne Wij.Doen.Groen.

Deel deze pagina: