Live Live

Zonnige en super gezellige DansSalon Voorne

Dinsdag 15 augustus 2023 12:39

Zonnige en super gezellige DansSalon Voorne

Door een extra bijdrage van Gemeente Voorne aan Zee wordt de volgende editie, in het kader van Wereld Alzheimerdag, u gratis aangeboden. 

Brielle - Wat een geluk; na vele regenachtige dagen brak de zon heerlijk door tijdens de buiteneditie van DansSalon Voorne bij de Brielsche Aap. DJ Jan Krikke kreeg de dansvloer al bij het eerste nummer gevuld en gastvrouw Monique Sajet zorgde met haar groep enthousiaste vrijwilligers dat iedereen zich welkom voelde en een gezellige middag beleefde.

Speciale dank gaat uit naar de Brielsche Aap en haar fantastische medewerkers voor het mede mogelijk maken van deze zomerse DansSalon. Een dansvloer van gras was voor sommige dansers even wennen. Uiteindelijk heeft iedereen lekker kunnen dansen en kijken de meesten al uit naar de volgende editie die plaats gaat vinden op vrijdag 22 september in Theater Twee Hondjes te Hellevoetsluis. Zoals dhr Baris uit Oostvoorne zei: ‘Op een harde dansvloer kan ik pas echt laten zien wat dansen is!’

De volgende editie in september wordt een speciale; De Vergeten Liedjes. Door een extra bijdrage van Gemeente Voorne aan Zee kan deze editie, in het kader van Wereld Alzheimerdag, u gratis worden aangeboden! DansSalon Voorne nodigt het Danspaleis uit om deze gezellige dansmiddag samen te organiseren. U bent van harte welkom tussen 14.30 en 16.30 uur in Theater Twee Hondjes, Opzoomerlaan 106 Hellevoetsluis. Het wordt een gezellige dansmiddag voor senioren waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. Muziek van toen voor de dansers van nu!

Een plekje reserveren kan via www.kunstencultuurvoorne.nl/danssalon/ U koopt dan een kaartje voor €0,-. Mocht u er online niet uitkomen, neem dan contact op met Isabelle Miltenburg van Catharina Thuis op Voorne via 06 82015125 of i.miltenburg@catharina.nl

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar de locatie te komen? En wilt u gebruik maken van vervoersdiensten? Dan kan Isabelle u hierover ook informeren.

Deel deze pagina: