Live Live

Zonnige zomerfair bij Careyn de Plantage

Woensdag 28 juni 2023 13:37

Zonnige zomerfair bij Careyn de Plantage

Met de opbrengst kan een leuk optreden, een uitje met de afdeling of een bijzonder item waar al lange tijd voor gespaard is, worden gerealiseerd.

Brielle - De zomerfair bij Careyn De Plantage op zaterdag 24 juni jl. was sfeervol, gezellig en zeer geslaagd. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Farm Frites sponsorde de zomerfair met heerlijke patat.

De gehele dag werden loten verkocht voor het Rad van Fortuin, Hans en Frans maakte het feest compleet! DJ Pascal zorgde voor het geluid en muziek. De band More than 2OFUS lieten de mensen op het terras swingen. Een leuk cadeautje kon uitgezocht worden bij de diverse kramen die samen met de cliënten gemaakt waren. Ook kon er een kansje gewaagd worden om een prijs te winnen bij de loterijen. De totale opbrengst was maar liefst € 4.447,--. Dit is te danken aan de leuke prijsjes die gesponsord zijn door de winkeliers en restaurants uit Brielle en omstreken voor het Rad van Fortuin en de diverse loterijen.

Met dit bedrag kan een leuk optreden, een uitje met de afdeling of een bijzonder item waar al lange tijd voor gespaard is, worden gerealiseerd.

Mede door alle sponsoren en vrijwilligers die voor deze dag klaarstonden en meehielpen werd het een succesvolle dag. Hartelijk dank, zonder jullie kunnen ze deze activiteit niet organiseren!

Alle hulp, giften en inzet maakte deze dag wederom bijzonder succesvol!

Deel deze pagina: