Live Live

Zorgen van PvdA over slechte vissteigers

Gepubliceerd: Maandag 06 mei 2019 19:21

Zorgen van PvdA over slechte vissteigers

De PvdA in Hellevoetsluis maakt zich ongerust over de staat van de nieuwe vissteigers, zonde van het geld zo en ook erg gevaarlijk!

Hellevoetsluis - De PvdA heeft vragen gesteld aan het bestuur van Waterschap Hollandse Delta. Vorig jaar zijn in het Haringvliet namelijk ter hoogte van de Zeedijk in de wijk de Struyten in Hellevoetsluis een aantal "vissteigers" aangelegd tot verrassing van vele omwonenden. Volgens wethouder Peter Schop uit Hellevoetsluis is Waterschap Hollandse Delta verantwoordelijk voor deze steigers.

De PvdA wil weten of het klopt dat het Waterschap Hollandse Delta deze vissteigers aangelegd heeft en of het bekend is, dat deze vissteigers nu al in een verontrustende staat van aftakeling verkeren en bij een volgende storm er weinig overblijft van deze steigers.

Ook wil de PvdA weten of er op korte termijn, dus nog voor het zomerseizoen begint, herstelwerkzaamheden uitgevoerd gaan worden, aangezien het betonstaal er al doorheen komt en dit zelfs gevaarlijk is voor recreanten en met name kinderen die hier spelen.

Verder wil de PvdA weten of het Waterschap de mening deelt dat de uitvoering van dit project van zeer lage kwaliteit is en dit opnieuw uitgevoerd dient te worden.

Deel deze pagina: