Live Live

ZV De Kempvis bij Regiokampioenschappen

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 13:25

ZV De Kempvis bij Regiokampioenschappen

Acht zwemmers van ZV De Kempvis hadden op één of meer afstanden hun limiet behaald en zwommen mee aan deze kampioenschappen.

Spijkenisse/Dordrecht – Afgelopen weekend vond het eerste deel van de Regio West Kampioenschappen korte baan plaats in de Sportboulevard te Dordrecht. De beste zwemmers uit de kringen Rotterdam, Haaglanden en Gouwe Rijn streden tegen elkaar in een 25 meter bad. Totaal werden er dit weekend weer 4 sessies gezwommen, zaterdag en zondag beide een ochtend- en middagsessie.

Acht zwemmers van ZV De Kempvis: Joris Bezemer, Glenn van Gaalen, Duncan den Hartog, Maurice van Philips , Stef van Heijst , Kim Rutters, Lisa Pijlman en Charlize Rovers hadden op één of meer afstanden hun limiet behaald en zwommen mee aan deze kampioenschappen. Er werd goed gezwommen en een aantal zwemmers wist hun persoonlijke tijd te verbeteren.

Zaterdag behaalde Joris Bezemer een podium plaats met de 400 meter wisselslag. Hij werd tweede bij de senioren en met een tijd van 4:43.46 behaalde hij ook de inschrijflimiet voor het ONK korte baan. Het ONK korte baan zal van 21 t/m 23 december 2018 plaats vinden in Tilburg.

Volgend weekend zal het tweede deel van de kampioenschappen plaats vinden.

Deel deze pagina: